Tekstvak: Verkozen tot meest gastvrije verblijf bij www.balionline.nl !

Seraya Barat

Amlapura-Karangasem

Bali- Indonesia

 

Over ons huis : Arjuna betekent in het Balinees Hibiscus, de prachtige bloem die bij ons in de tuin zo overvloedig bloeit. Tevens is Arjuna de broer van de god Rama uit de Hindoe mythologie, de god die vrede en wijsheid voorstaat. Wij hebben het huis in eigen beheer gebouwd met de hulp van veel vakmensen uit de buurt. Het totale stuk grond meet 3000 vierkante meter en heeft een verval van 15 meter naar het strand.

 

 

De verzorging van onze gasten doen we samen met Nengah en Ibu Nyoman, onze "Tukan Masak" de kookster die tevens uw was kan verzorgen. Ook stemt zij de goden gunstig met dagelijkse offertjes zoals u kunt zien op de foto wanneer u haar naam aanklikt. De tuin is het domein van Madee. Een vriendelijke en handige jongen die groene vingers heeft maar het onze gasten ook graag naar naar de zin maakt.

terras nieuwe kamer beneden_(640_x_480)

In totaal hebben wij 8 kamers, waarvan 1 familiekamer geschikt voor 4 personen. Ze zijn voorzien van douche, toilet, airco, koelkast en eigen terras met uitzicht over het zwembad en de zee. De vier kamers bij het zwembad zijn in 2011 gerealiseerd.

 

   uitzicht vanuit uw bed_(640_x_480) kamer 1_(640_x_480)

 

Tevens kunt u tegen betaling beschikken over een auto met Engels sprekende chauffeur. Hij kent vele prachtige plekjes op het mooie eiland waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Er zijn ook apart diverse excursies te boeken of een kookworkshop te doen, alles geheel aangepast aan uw wensen.

 

U kunt hier klikken voor een volledig prijsoverzicht.

zonsondergang